Is een product dat op de website zichtbaar is, echt beschikbaar?

Meestal wel, maar naast de goederen die momenteel te koop zijn, kopen we bepaalde producten in op individuele aanvraag, en zelfs als het product in het magazijn aanwezig is, hangt het van heel wat factoren af of we het op die dag zelf verzenden, daarom is de informatie over de voorziene datum van verzending van de bestelling belangrijker dan de informatie over voorraad in het magazijn.
Op de productpagina staat er dus een tabel met informatie over de precieze datum van uitvoering van de bestelling, afhankelijk van het aantal bestelde stuks.
Deze tabel houdt niet enkel rekening met de voorraad in ons magazijn, maar ook met reserveringen van het product voor andere bestellingen, de leveringsplannen, het tijdstip waarop de koerierdienst de zendingen ophaalt en vele andere factoren.

We hebben een uitgebreid, op maat gemaakt systeem om onze magazijnvoorraad te beheren. Dit systeem is online geïntegreerd met onze website en de informaticasystemen van bepaalde leveranciers.

We hebben 100% van de bestellingen uit het beschikbare aanbod tijdig uitgevoerd, en 0% met maximaal één dag vertraging. Bij producten die op individuele aanvraag zijn ingekocht, is 100% van de bestellingen tijdig uitgevoerd, en 0% met maximaal één dag vertraging

We hebben zonder problemen met de beschikbaarheid 99.94% van de bestellingen uit het beschikbare aanbod uitgevoerd en 99.14% van de bestellingen die zijn ingekocht op aanvraag. Slechts 0.01% van de bestellingen is geannuleerd, omdat het product niet beschikbaar was of omdat we geen alternatieve producten konden voorstellen.

Het beschikbare aanbod is onze magazijnvooraad met 82239 producten die momenteel gereed zijn om onmiddellijk te verzenden, en de magazijnvoorraad van leveranciers
waarmee we een geïntegreerd informaticasysteem en een vast schema van (meestal dagelijkse) leveringen hebben, wat samen met onze eigen magazijnvoorraad 88574 producten in ons aanbod geeft.

KBovendien worden er 39873 producten op individuele aanvraag ingekocht.

94.41% van de bestellingen betreft producten uit ons beschikbare aanbod en 5.59% van de producten wordt op individuele aanvraag ingekocht.

Momenteel werken we samen met 179 leveranciers.


Gegevens op basis van online gegenereerde statistieken voor de periode: 1.2.2024 - 3.3.2024.


Doel en missie

Al sinds het begin van ons bestaan zijn een vlotte bediening van de bestellingen en tegelijkertijd een zo ruim mogelijk assortiment onze prioriteiten. Dit zijn geen loze beloften, er staat een hele reeks maatregelen achter, want het is heel moeilijk om deze twee doelen te combineren en voor de meesten van onze concurrenten sluiten ze elkaar zelfs uit, in het bijzonder als het gaat om internetverkoop, waar de prijsconcurrentie bovendien erg sterk is.
Deze doelstellingen bereiken we hoofdzakelijk dankzij:

  • Een op maat gemaakt, uitgebreid informaticasysteem, dat we voortdurend verder uitbouwen.
  • In tegenstelling tot vele andere internetwinkels minimaliseren we virtuele handel in producten en breiden we voortdurend ons eigen magazijn uit.
  • We zorgen voor de kwalificaties, motivatie en tevredenheid van ons personeel.

Een paar cijfergegevens als bewijs dat de bovenstaande stellingen waar zijn:
We hebben maar liefst 99.94% van de bestellingen uitgevoerd zonder problemen met de beschikbaarheid, waarvan 100% binnen of voor de termijn is verzonden.
Slechts 0.01% van de bestellingen is geannuleerd, omdat het product niet beschikbaar was of omdat we geen alternatieve producten konden voorstellen.

We hebben in ons eigen magazijn 82239 producten die gereed zijn om onmiddellijk te verzenden, en nog 39873 met wie we een geïntegreerd informaticasysteem en vast schema van (meestal dagelijkse) leveringen hebben.

*) Geldt niet voor producten die op individuele aanvraag worden ingekocht.
Gegevens op basis van online gegenereerde statistieken voor de periode: 1.2.2024 - 3.3.2024.
Klik hier voor meer statistieken.

Oepss ... er is iets fout gelopen ...

Bekijk meer informatie en statistieken over de tijdige uitvoering van bestellingen

Terug