Is een product dat op de website zichtbaar is, echt beschikbaar?

Meestal wel, maar naast de goederen die momenteel te koop zijn, kopen we bepaalde producten in op individuele aanvraag, en zelfs als het product in het magazijn aanwezig is, hangt het van heel wat factoren af of we het op die dag zelf verzenden, daarom is de informatie over de voorziene datum van verzending van de bestelling belangrijker dan de informatie over voorraad in het magazijn.
Op de productpagina staat er dus een tabel met informatie over de precieze datum van uitvoering van de bestelling, afhankelijk van het aantal bestelde stuks.
Deze tabel houdt niet enkel rekening met de voorraad in ons magazijn, maar ook met reserveringen van het product voor andere bestellingen, de leveringsplannen, het tijdstip waarop de koerierdienst de zendingen ophaalt en vele andere factoren.

We verhandelen geen virtuele producten, we hebben in voorraad in ons eigen magazijn 88896 producten, gereed om onmiddellijk te verzenden, van 185 leveranciers en nog 45987 producten klaar om te worden ingekocht van bedrijven waarmee we een geïntegreerd informaticasysteem en vast schema van (meestal dagelijkse) leveringen hebben.

Gegevens op basis van online gegenereerde statistieken voor de periode: 5.19.2024 - 6.19.2024.


Upss.. twoja przegl±darka nie obs³uguje canvas

Bekijk meer informatie en statistieken over de tijdige uitvoering van bestellingen

Terug