Voor elke aankoop krijg je kortingspunten waarmee je bij volgende bestellingen kunt betalen.

Kortingspuntenprogramma

Hoe werkt het?

Voor elke €3.93 die je in onze winkel uitgeeft, ontvang je100 kortingspunten die je daarna kunt gebruiken om voor een volgende bestelling te betalen.
Deze korting is enkel voor klanten die een account hebben in een van onze winkels (een account in een van de winkels geldt ook in de andere winkels).

Als je nog geen account hebt en je wilt een account aanmaken, klik dan hier.
Klik hier om het gedetailleerde reglement van de kortingsactie te lezen

Als je net als vele andere mensen niet graag reglementen leest, onthoud dan de belangrijkste zaken:

  1. Om punten te laten aanrekenen, moet je een account hebben en ingelogd zijn, anders zal het systeem niet weten aan wie de punten moeten worden toegekend.
  2. De punten komen op je account op het moment waarop de bestelling wordt uitgevoerd, dus niet na het plaatsen van de bestelling.
  3. Uit de vorige paragraaf vloeit voort dat de punten pas bij de volgende bestelling kunnen worden gebruikt, en dus niet bij de bestelling waarvoor ze zijn aangerekend.
  4. Er worden geen punten toegekend voor aankoop van producten die meer dan 10% zijn afgeprijsd of wanneer de Klant een vaste korting van 5% en meer heeft op het hele assortiment.
  5. Punten kunnen niet worden gebruikt om de verzendkosten te betalen.

Om een product te kopen met de verzamelde punten, moet je inloggen en daarna de gekozen producten toevoegen aan je winkelmandje met behulp van de knop “Kopen met punten”.

Terug