Winkelreglement:

De eigenaar van de internetwinkel op het adres www.super-hobby.be is:

PJB - Firma Handlowo Usługowa Paweł Buchaniec
KoĽmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka Poland
Telefoon: +48 12-284-83-28
E-mail: [email protected]

Btw-nummer: 945-193-37-09
Regon:356883601
Onder het nummer 9470/2006
ingeschreven in het Register van Economische Activiteiten
dat wordt bijgehouden door de Burgemeester van de Stad en Gemeente Wieliczka.
Algemene bepalingen:
 1. Het Reglement bepaalt de regels om deze internetwinkel te gebruiken, bestellingen te plaatsen, bestelde producten te leveren, de rechten van de Klant om een overeenkomst te herroepen en de regels om reclamaties in te dienen en te behandelen.
 2. Om de winkel te gebruiken en bestellingen te plaatsen is een computer met internettoegang en een internetbrowser van het type Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera noodzakelijk.
Bescherming van de privacy:
 1. Onze firma verbindt zich ertoe om bijzonder zorgvuldig de persoonsgegevens die de gebruiker tijdens het aanmelden heeft opgegeven, te beschermen.
 2. Zonder toestemming van de gebruiker zullen er geen reclamematerialen worden verzonden per e-mail, post of op om het even welke andere wijze.
 3. Bij het plaatsen van een bestelling in onze winkel gaat de Klant ermee akkoord dat zijn persoonsgegevens worden verwerkt.
  De persoonsgegevens worden uitsluitend verzameld voor de internetwinkel om bestellingen te kunnen bedienen en worden op geen enkele manier ter beschikking gesteld van externe personen of bedrijven.
 4. Er mogen enkel reclamematerialen worden verstuurd na toestemming van de klant en ze zullen enkel betrekking hebben op het aanbod van onze winkel.
 5. We zijn niet aansprakelijk voor handelingen van derden, aan wie de Klant het wachtwoord voor zijn account ter beschikking heeft gesteld.
Voorwaarden voor bestelling:
 1. Om een bestelling te plaatsen in onze winkel, moet je volgende stappen verrichten:
  - Voeg het gekozen product toe aan je winkelmandje en bepaal het aantal stuks.
  - Geef het adres op, waarnaar de zending met de bestelde producten moet worden verstuurd.
  - Kies de betalings- en verzendingswijze.
 2. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.
 3. De uitvoeringstijd voor de bestelling kan voor elk product anders zijn en is afhankelijk van het aantal bestelde producten en wordt duidelijk weergegeven op onze website tijdens de bestelprocedure (onder andere direct onder de knop om je bestelling definitief te bevestigen).
 4. De vermelde uitvoeringstijd houdt er rekening mee dat er bij ontvangst in contanten wordt betaald voor de bestelling of dat de betaling bij vooruitbetaling onmiddellijk wordt verricht. Indien de Klant met vertraging betaalt, kan de uitvoeringstijd veranderen.
 5. De uitvoeringstijd van de bestelling wordt begrepen als het moment waarop de zending door ons wordt verstuurd, en niet het moment waarop de zending wordt afgeleverd.
 6. Het aanbod dat op de website is voorgesteld, is geen handelsaanbod volgens het handelsrecht en geeft niet de officiële magazijnvoorraad weer, hoewel we ons uiterste best doen om elk product dat als beschikbaar is aangeduid, ook werkelijk beschikbaar te hebben.
 7. Bij bestellingen met vooruitbetaling wordt het product gereserveerd op het moment dat we de betaling ontvangen, daarom kan het bij vertraging bij de betaling gebeuren dat het product op het moment van ontvangst van de betaling niet meer beschikbaar is.
 8. Er is geen minimumbedrag voor een bestelling vastgelegd.
 9. Als een zending met betaling bij ontvangst niet wordt aangenomen zonder opgave van redenen, dan behouden we ons het recht voor om bestellingen voor deze Klant enkel nog uit te voeren met vooruitbetaling.
 10. Je kan de bestelling wijzigen of annuleren tot op het moment dat de zending met de bestelde producten vertrekt. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantendienst via e-mail, telefoon of het contactformulier op de website.
De prijslijst met verzendingskosten is te vinden op de paginaVerzendingskosten en -voorwaarden
Retour / Herroeping van de overeenkomst:
 1. Zelfs als het ontvangen product geen gebreken heeft, maar toch om een of andere reden niet aan je verwachtingen voldoet, dan is het mogelijk om de overeenkomst binnen 14 dagen te herroepen. Hiertoe moet je het product terugsturen samen met het aankoopbewijs en het herroepingsformulier dat je kunt downloaden hier.
 2. Retouradres:

  PJB - Firma Handlowo Usługowa Paweł Buchaniec
  KoĽmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka

  Opgelet: We nemen geen zendingen in ontvangst waarvoor de portkosten niet zijn betaald.
 3. De kosten van de retourzending worden door de Klant betaald.
 4. Alle terugbetalingen voor herroeping van een overeenkomst worden binnen 14 dagen na ontvangst van het teruggezonden product verricht.Reclamaties:
 1. Elke klant die aankopen doet in onze winkel, heeft recht op fabrieksgarantie en wettelijke verkopersgarantie volgens de voorwaarden die door de geldende wetsvoorschriften zijn bepaald.
 2. Reclamaties dienen eerst aan de klantendienst te worden gemeld via het formulier dat hier beschikbaar is.
 3. Stuur het product waarvoor je een reclamatie indient, samen met het aankoopbewijs en een afdruk van het hier beschikbare reclamatieformulier terug naar het adres:

  PJB - Firma Handlowo Usługowa Paweł Buchaniec
  KoĽmice Wielkie 781 32-020 Wieliczka


  Opgelet: We nemen geen zendingen in ontvangst waarvoor de portkosten niet zijn betaald.
 4. De kosten van de retourzending worden door de Klant betaald. Deze kosten worden terugbetaald als de reclamatie wordt erkend.
 5. Bij het terugsturen van producten moet je gebruik maken van relatief goedkope verzendingswijzen. Als je gebruik maakt van irrationeel dure opties, behouden we ons het recht voor om te weigeren om de kosten terug te betalen. In geval van twijfel kun je voor het verzenden van het product afspraken maken met de klantendienst.Het reglement geldt sinds 10.03.2010